Sumuajelulla

by - 17.10.17


Tämä syksy on alkanut melko kiireisenä, eikä tekemiselle vielä näy loppua. Onneksi minulla on Jimppa, sillä yliopistokiireiden keskellä on ihanaa päästä päivittäin edes hetkeksi tyhjentämään mielensä koulustressistä ja velvollisuuksista! Tallikäynnin jälkeen on täynnä ihan uudenlaista energiaa, kun ei vain nökötä tietokoneen äärellä näyttöä tuijottaen koko päivää.

Syyskuun lopulla vähän joka puolella Suomea oli hyvin sumuista. Me päätimme lähteä lyhyelle ajelulle sumusta huolimatta, ja koska poikaystäväni lähti mukaan, on ajelusta olemassa myös videomateriaalia!

Sumun takia puin Jimpalle heijastinloimen päälle, jotta mahdolliset muut tielläliikkujat näkisivät meidät ajoissa. Tietenkin unohdin loimen valjastusvaiheessa, joten laitoin sen tällä kertaa valjaiden päälle, mikä osoittautui virheeksi. Loimi ei nimittäin pysynyt kiinni hetkeäkään, ja yhden ravipätkän aikana se sitten tipahti kyydistä. Jimppa ei onneksi säikähtänyt asiaa sen enempää, vaikka vähän pelkäsin sen pelästyvän loimesta lähtevää ääntä, kun se valui kyljeltä maahan kärryjen alle.




Alla senkertaiselta tallireissulta kuvaamamme video! Sumu toi kivasti omanlaisensa tunnelman niin kuviin kuin videoihinkin. Tuollaisessa säässä voisi olla mielenkiintoista ottaa vähän parempia yhteiskuvia!


Vielä voi käydä jättämässä kysymyksensä kysymyspostaukseen. Vastauspostaus kysymyksiin tulee mahdollisimman pian! :)

Lue myös nämä!

0 kommenttia